de baronessen


De Baronessen, is een bekende en alom gewaardeerde theatrale act met uitstraling en allure. Deze dames ontvangen uw gasten, vormen de rode draad, zingen, dansen en presenteren. Zij maken u wegwijs in de wereld van etiquette of leiden uw congres in goede banen.
Maar( Let wel), deze stijlvolle dames doen nog veel meer! Zij openen n.l. ook uw evenement met een op maat gemaakt lied, laten uw gasten smullen van hun soesjesbar of zijn avondvullend aanwezig met als uitsmijter een swingende DJ.
De Baronessen zijn op ieder evenement in vele verschijningsvormen inzetbaar. Kiest u voor Klassiek, Kristal, Future, Eco, Orientaals of de Baronessen Business Class, ze zijn altijd visueel indrukwekkend en weten met hun professionele instelling en uitdagende werkwijze  een onvergetelijk optreden neer te zetten. Gelouterd door jarenlange ervaring en gedreven door tomeloos enthousiasme, komen de Baronessen graag uw event verrijken!

MDS Disco


Voor grote of kleine feesten: MDS Productions levert de juiste geluidssets, verlichting en natuurlijk met een ervaren DJ/presentator.

Trouwfeest


Uw trouwdag wordt onvergetelijk met onze feestelijke Weddingshow. Verrassende licht- en rookeffecten en een prachtig wit DJ-meubel.

Karaoke


Lekker meezingen op de nummers van bijvoorbeeld: Frans Bauer, Andre Hazes, Jan Smit, Beatles, Tina Turner en vele anderen.

Uitvaart


Een waardige ondersteuning bij het laatste eerbetoon, met op situatie aangepaste geluidsinstallatie, podium en verlichting.


Schoolfeest


Lekker swingen op de grootste hits met special effects. Een spetterend schoolfeest waar nog lang over gesproken zal worden.


Thema party


Kerst, Country of een 80's party? Bij elk gewenst thema zorgen wij voor een sfeervolle en gezellige avond.Top
Copyright MDS Productions 2018 - Algemene voorwaarden
 Copyright MDS Productions 2018