Karaoke


Lekker meezingen op de nummers onder andere Frans Bauer, Andre Hazes, Jan Smit, Beatles, Tina Turner met nog vele anderen, van 60's tot 00's en van disco tot soul, Dat kan allemaal met een van onze karaokesets of shows.

U kunt bij ons terecht voor een losse karaoke set, maar ook voor een compleet verzorgde karaoke show incl. presentator/dj & drive in show.

Met meer 650 nummers in ons assortiment, zowel Engels als Nederlands talig bent u verzekerd van een geslaagd karaoke feest!

MDS Disco


Voor grote of kleine feesten: MDS Productions levert de juiste geluidssets, verlichting en natuurlijk met een ervaren DJ/presentator.

Trouwfeest


Uw trouwdag wordt onvergetelijk met onze feestelijke Weddingshow. Verrassende licht- en rookeffecten en een prachtig wit DJ-meubel.

Karaoke


Lekker meezingen op de nummers van bijvoorbeeld: Frans Bauer, Andre Hazes, Jan Smit, Beatles, Tina Turner en vele anderen.

Uitvaart


Een waardige ondersteuning bij het laatste eerbetoon, met op situatie aangepaste geluidsinstallatie, podium en verlichting.


Schoolfeest


Lekker swingen op de grootste hits met special effects. Een spetterend schoolfeest waar nog lang over gesproken zal worden.


Thema party


Kerst, Country of een 80's party? Bij elk gewenst thema zorgen wij voor een sfeervolle en gezellige avond.Top
Copyright MDS Productions 2018 - Algemene voorwaarden
 Copyright MDS Productions 2018