Bedrijfsevents


Bedrijfsevents

MDS Productions is de juiste partner als het aankomt op het organiseren van een evenement voor uw organisatie. Of het nu gaat om passend entertainment of een DJ voor het personeelsfeest, de complete audiovisuele techniek van uw event, masterclass of seminar of de verzorging van de audiovisuele techniek voor de nieuwjaarsborrel, wij halen alles uit de kast om het bedrijfsevent te laten slagen.
 
De medewerkers van MDS Productions hebben jarenlange ervaring op bedrijfsevents en weten als geen ander dat u maximale exposure uit het event wilt halen. We zijn zeer nauw betrokken bij de voorbereiding van uw bedrijfsevent of bedrijfsfeest en alleen het beste is voor ons goed genoeg als het gaat om de uitvoering van onze diensten. Gedurende het event fungeren onze mensen als een verlengstuk van de organisatie. De mensen van MDS Productions zien er altijd verzorgt uit en verschijnen netjes gekleed op uw evenement of congres.

De techniek op uw seminar of congres geheel laten verzorgen? Ga voor zekerheid en laat ons de volledige audiovisuele invulling van uw congres regelen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw congres of seminar audiovisueel tot in de puntjes is verzorgd. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat de sprekers perfect verstaanbaar en zichtbaar zijn en dat hun presentaties goed naar voren komen. Onze professionele technici adviseren en bieden ondersteuning als het gaat om presentaties, licht, geluid en video. Het is ons vak om uw zorgen over de techniek weg te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op de gasten.

Wij zijn onder andere te boeken voor: een jubileum, personeelsfeest, congres, sessie, seminar, masterclass en Nieuwjaarsborrel. Benieuwd wat MDS Produstions voor uw bedrijfsfeest kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


MDS Disco


Voor grote of kleine feesten: MDS Productions levert de juiste geluidssets, verlichting en natuurlijk met een ervaren DJ/presentator.

Trouwfeest


Uw trouwdag wordt onvergetelijk met onze feestelijke Weddingshow. Verrassende licht- en rookeffecten en een prachtig wit DJ-meubel.

Karaoke


Lekker meezingen op de nummers van bijvoorbeeld: Frans Bauer, Andre Hazes, Jan Smit, Beatles, Tina Turner en vele anderen.

Uitvaart


Een waardige ondersteuning bij het laatste eerbetoon, met op situatie aangepaste geluidsinstallatie, podium en verlichting.


Schoolfeest


Lekker swingen op de grootste hits met special effects. Een spetterend schoolfeest waar nog lang over gesproken zal worden.


Thema party


Kerst, Country of een 80's party? Bij elk gewenst thema zorgen wij voor een sfeervolle en gezellige avond.Top
Copyright MDS Productions 2018 - Algemene voorwaarden
 Copyright MDS Productions 2018