Licht verhuur

Lichtverhuur - MartinRush MH5

Complete licht– en geluidsverhuur

Eén van de eerste dingen waar je waarschijnlijk aan denkt als je een feest organiseert, is het geluid. Maar met alleen geluid red je het in de meeste gevallen niet. Ook licht is van enorm groot belang – of je nou zelf optreedt of zelf één van de feestgangers bent. Bij MDS Productions ben je daarom ook aan het juiste adres voor complete licht- en geluidsverhuur.

“Met zo’n complete set én een professional (Lightjockey) om hem te verzorgen – ben je verzekerd van een succes.”

Het totale pakket in één keer in huis

Als u gebruik maakt van onze lichtverhuur, bent u direct in het bezit van een totaalpakket. Dit pakket is volledig naar eigen wens samen te stellen. Je zet de wensen op papier en wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt. Bij licht en geluid huren kun je buiten de gangbare installaties onder meer denken aan lasers, rookmachines,  confetti en meer. Wij doen er alles aan om jouw wensen werkelijkheid te maken.


Professionele aansluiting en service

Je hoeft je geen zorgen te maken over het installeren van de licht- en geluidsinstallatie, want er is altijd minstens één professional van MDS Productions aanwezig om de apparatuur te verzorgen. Wij blijven het hele evenement aanwezig om zorg te dragen voor deze apparatuur. Zo zijn beide partijen ervan verzekerd dat er niks misgaat en kun je je volledig op uw optreden of feest storten.